We build your events.

Think Different. Act Different. Choose Maison13.

Maison13. A friendly place for everyone.

Enter into a different World!

Enter into a different world!

Maison13 - A friendly place for everyone

Despre noi

Maison 13 este locul in care arhitectura, designul, arta, cultura, fotografia și gastronomia se intalnesc pentru a contura un stil de viata aparte. Un loc iesit din tipare, creativ, spectaculos, surprinzator. Un spatiu inedit, elegant, rafinat, prietenos, primitor. Un mediu plin de creativitate, fara restrictii de imaginatie.  Acel “special place” unde detaliile fac diferenta.

Maison 13 este locul in care poti organiza un eveniment privat, corporate, sau o simpla intalnire de afaceri. Un spatiu multifunctional, cu o atmosfera calda si servicii impecabile. Rezolvarea solicitarilor de servicii profesionale si personalizate reprezinta unul dintre atuurile noastre forte. Noi gandim fiecare eveniment ca pe ceva unic si asiguram reusita acestuia, indiferent de amploare. De la o intalnire business, cu usile inchise, de 15 persoane, pana la petreceri grandioase de peste 140 de persoane, noi suntem mereu la dispozitia clientilor.

Pe perioada verii, Maison 13 este intregit de gradina frumoasa, amenajata cu plante exotice si piese de mobilier semnate de designeri renumiti. Ce poate fi mai frumos decat organizarea unui eveniment in aer liber, intr-o atmosfera idilica? Astfel, te poti bucura de natura, chiar daca te afli in centrul Bucurestiului. Pe terasa se pot organiza atat evenimente corporate, de 30-40 de persoane, cat si petreceri private de peste 70 de persoane. Sau, daca doriti un eveniment grandios, puteti extinde petrecerea atat in interior, cat si in exterior.

Maison 13 este locul ideal de intalnire cu partenerii de afaceri, cu prietenii, cu oamenii care au preocupari si afinitati asemanatoare. Un loc select care pastreaza permanent usa deschisa oportunitatilor de business, un loc de socializare cu oameni de calitate, cu oameni pe care iti doresti sa ii cunosti.